Ik stel me graag aan u voor:

Ik ben Marloes Bijleveld-Heijmans, ik ben woonachtig en opgegroeid in Hank.

Als jong volwassenen ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en ben ik erg zorgzaam ingesteld. Na mijn opleiding als laborant heb ik 10 jaar op het laboratorium bij Fuji Film in Tilburg gewerkt. Na de komst van onze oudste dochter in 1999 heb ik een eigen Schoonheidssalon aan huis gehad waar ik met veel plezier een fijne klantenkring had opgebouwd. In 2009 ben ik weer terug op het laboratorium gaan werken bij Mardenkro (LumiForte) waar ik tot het einde van januari 2022 werkzaam ben geweest.

 

In 2020 begon het zorgen en de interesse in het menselijk lichaam toch weer te kriebelen en heb ik besloten het roer om te gooien en een carrière switch te maken en te stoppen als laborant. Ik ben begonnen aan de opleiding tot Pedicure waarvoor ik in 2021 mijn diploma heb behaald, hierna ben ik verder gegaan voor Medisch Pedicure waarvoor ik in 2022 geslaagd ben.

 

Het vak (Medisch) Pedicure geeft me erg veel voldoening, het zorgende en het sociale aspect spreken me erg aan. 

 

Mijn pedicure praktijk/ schoonheidssalon heb ik aan huis in Hank en is op de begane grond, ik ben daar van alle gemakken voorzien, maar mocht u door medische* redenen niet in de gelegenheid zijn om naar mijn praktijk te komen kunnen we samen tot een oplossing komen zodat ik u toch kan helpen.

 

Ik zie u graag in mijn praktijk.

vriendelijke groet,

Marloes

* neem vrijblijvend contact met mij op betreffende de mogelijkheden voor wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar mijn praktijk te komen.